TIMELESS NORWEGIAN CRAFT

Jøtul peci, kamini i inserti od lijevanog željeza proizvode se u Norveškoj. Umjetnost borbe s hladnocom vec 160 godina uspješno spajamo s majstorskim zanatstvom. To je temelj naše pozicije kao tržišnog lidera i preferiranog izbora kupaca diljem svijeta koji žele najbolje proizvode.

10 GODINA GARANCIJE _NAJDUŽA GARANCIJA NA TRŽIŠTU

Našim kupcima želimo pružiti najbolje od najboljeg i stoga se svi naši proizvodi izra_uju rucno u Norveškoj, od najboljih materijala. Iznimna trajnost glavni je razlog zbog kojeg Jøtul nudi 10 godina jamstva - najduže na tržištu.

LIJEVANO ŽELJEZO _ PREFERIRANO GENERACIJAMA

Izbor proizvodnje naših proizvoda od lijevanog željeza temelji se iskljucivo na visokoj kvaliteti i trajnosti materijala. Jøtulove peci na drva ne gube oblik, vrata ostaju na mjestu, a šarke i mehanizmi zatvaranja ostaju pouzdani i nakon dugogodišnjeg korištenja. Dodatno, trajnost Jøtulovih proizvoda produžuju i rezervni dijelovi.

CISTO GRIJANJE IZ NORVEŠKE

Norveška je diljem svijeta poznata po svojem stavu prema održivosti i okolišu te su stoga naši zahtjevi oko emisije plinova najstroži na svijetu. To je razlog zašto Jøtul usavršava korištenje goriva i uvijek optimizira ucinak grijanja svojih proizvoda.